El Casal de Cultura de Sant Climent ja té l’estudi d’adequació

Les actuacions previstes tenen un cost de 615.000 euros i es realitzarien en dues fases

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat l'Estudi de programació del Casal de Cultura, un equipament amb una llarga trajectòria de promoció cultural al municipi. El treball ha estat lliurat pel diputat d'Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, a l'alcalde del municipi baixllobregatí, Isidre Sierra.

El Casal és un equipament que es va construir i posar en servei a mitjans dels anys vuitanta, i des de llavors ha donat cabuda a multitud d'activitats de diversa índole com espai on desenvolupar i fer activitats culturals i també  com espai de trobada. Actualment l'edifici presenta algunes mancances a nivell d'instal·lacions i seguretat, per la qual cosa s'ha realitzat aquest estudi.

L'objectiu del treball ha estat identificar i analitzar aquestes mancances, per proposar diferents alternatives valorades per tal d'adequar la sala als requeriments normatius i funcionals. Per fer-ho es plantegen dues fases d'actuació, una primera per donar compliment a la normativa que li és d'aplicació a nivell d'instal·lacions, d'accessibilitat, de seguretat d'incendis i d'ús, i una segona fase on es plantegen les actuacions que permetran millorar la polivalència i funcionalitat de la sala.

Totes aquestes actuacions previstes en l'estudi, amb un cost de 215.000 euros en una primera fase i de 400.000 euros en la segona, permetran disposar d'un espai polivalent ampli, amb capacitat per programar activitats que permetin reunir un elevat nombre de gent i que compleixi la normativa de seguretat i accessibilitat.

Redacció / Foto: Diputació de Barcelona

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix