Es tanca definitivament el carrer de l’Àngel de Gavà per l’ús ciutadà

L’actuació ha consistit en la col·locació de mobiliari urbà (jardineres i bancs), la prohibició d’aparcar i l’accés només pels vehicles dels veïns que tenen guals

L’Ajuntament de Gavà ha decidit mantenir el carrer de l’Àngel vianalitzat. Dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura es va portar a terme aquesta conversió i destinar el tram de via a l’ús dels vianants. La iniciativa va tenir una molt bona repercussió i és per això que el consistori ha decidit tancar de forma definitiva el carrer i recuperar-lo per a ús ciutadà.

Actuació

L’actuació ha consistit en la col·locació de mobiliari urbà com ara jardineres i bancs, la prohibició d’aparcar i l’accés només pels vehicles dels veïns que tenen guals. Així mateix, a terra es mantenen pintats els jocs de la xarranca i el tres en ratlla. Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament vol potenciar la mobilitat sostenible al municipi, promoure el canvi d’usos de l’espai públic desincentivant l’ús de vehicles motoritzats en benefici dels vianants i bicicletes.

La segona tinenta d’alcalde i presidenta de l’Àmbit de Ciutat i Territori, Rosa Maria Fernández, ha explicat als mitjans de comunicació que “s’ha realitzat un mostreig amb els veïns, comerciants i l’escola Salvador Lluch. Tots han coincidit que es tracta d’una bona idea”. D’altra banda, amb la vianalització definitiva del carrer de l’Àngel se soluciona el problema de mobilitat existent a les entrades i sortides dels nens i nenes de l’escola. “Es tracta d’un carrer on les voreres són estretes i això provocava un problema de mobilitat a la zona que era controlat per agents de la policia. Amb la seva vianalització resolem aquesta problemàtica i recuperem l’espai per la ciutadania.”

Redacció / Foto: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix