El Firadespí arriba aquest dissabte a la dissetena edició

És un dels principals esdeveniments d’aquest municipi baixllobregatí que aplegarà més d’un centenar d’establiments comercials i de restauració.

Tot a punt per a la celebració el proper dissabte 1 d’octubre de Firadespí, que aquest any arriba a la dissetena edició (des de les 10 a les a 21 hores). Els carrers de Bon Viatge, de Torrent d'en Negre, les places de l'Ermita i de Catalunya tornaran a ser els eixos d'aquest aparador del comerç i la restauració locals. Més d'un centenar de comerços i bars i restaurants –es torna a organitzar el Firatapa- han confirmat la participació. Paral·lelament als estands comercials s'han programat activitats lúdiques i culturals per a tots els públics amb espectacles, tallers infantils, una cercavila de girafes, etc. Aquest any els vianants tindran més espai per poder passejar a la fira, ja que s'amplia la zona d'expositors des de l'avinguda de Barcelona.

Fira de Vins i Caves, Firatapa, desfilada de moda...

Aquesta edició es tornarà a fer una Fira de Vins i Caves, amb tretze participants, que s'ubicaran a la plaça de Catalunya. Aprofitant la proximitat, al Centre Jujol-Can Negre es farà un taller de tast de vins. A la plaça de Catalunya trobarem també la Carpa del Mercat del Centre que oferirà tapes i "platillos" amb productes propis. A més, els 24 establiments de restauració que s'han sumat a Firatapa oferiran durant tota la jornada tapes i begudes a 2,50 euros. Aquest any, com novetat, Firatapa farà un concurs que proposa a la clientela votar la tapa més original i la més saborosa amb un premi al guanyador o guanyadora de 100 euros que podrà gastar en consumicions.  La desfilada de moda, organitzada per 14 comerços de la ciutat, posarà el punt final a Firadespí a la plaça de l'Ermita (20 h). 

La campanya de civisme, a l'estand municipal

Firadespí també serà el tret de sortida a una nova campanya de civisme que engega l'Ajuntament aquest mes d'octubre. La campanya recollirà durant la fira el compromís de totes aquelles persones que vulguin sumar-se a aquest compromís pel civisme a l'estand municipal. Per últim, i amb l'objectiu de facilitar la mobilitat, un trenet connectarà els barris de les Planes i del Centre. Les parades hi seran a l'avinguda de Barcelona amb el carrer Bon Viatge, i Mare de Déu de la Mercè amb Josep Maria Trias de de Bes.

Redacció / Foto: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix