Es posa en servei una oficina mòbil de recollida de denúncies

Aquest nou servei de la Policia Local del Prat s'adreça a les persones que tenen dificultats per desplaçar-se a la comissaria.

La Policia Local del Prat de Llobregat ha posat en servei una oficina mòbil de recollida de denúncies. Es tracta d'una furgoneta equipada amb la tecnologia necessària per tramitar-hi denúncies, amb la mateixa validesa que les que es presenten a la comissaria.

Aquest nou servei està pensat únicament per a persones que tenen dificultats per traslladar-se a comissaria, ja sigui per la seva edat avançada, dificultats de mobilitat o bé perquè són comerciants que no poden abandonar el seu establiment. En aquests casos -i només en aquests casos- la furgoneta es desplaça a on estan aquestes persones i es formalitza allà la denúncia. Els qui no compleixin aquests requisits i puguin desplaçar-se sense problemes seran informats de la necessitat de personar-se en comissaria.

L'oficina mòbil atén quatre tipus de denúncies, en els quals la Policia Local té competències: furts, robatoris a l’interior de vehicles, robatoris de vehicles i pèrdues de documents. A més, també estarà present en esdeveniments amb gran acumulació de persones (Fira Avícola, concerts de Festa Major, etc.). En aquests casos sí que atendrà qualsevol persona que es trobi en el lloc i vulgui formalitzar una denúncia.

Redacció / Foto: Aj. El Prat de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
664

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix