ERC-Gavà demana el traslladat dels paradistes del mercat setmanal

Els republicans donen suport a la reclamació veïnal pels greus problemes de mobilitat, i critica que el Govern municipal es negui argumentant que els paradistes no estan d’acord.

ERC-Gavà, en un comunicat, dóna suport a la reclamació veïnal per traslladar els paradistes del mercat setmanal dels dimarts ubicats al carrer Gaudí. Aquesta petició recull les demandes formulades al grup municipal republicà per veïns de la zona que es queixen dels problemes de mobilitat que causen aquestes parades, ja que impedeixen la circulació de vehicles en el tram entre la Rambla i el carrer Sant Isidre, així com de paradistes del mercat disconformes amb l'actual ubicació. Atès que recentment ha quedat desocupada la plaça de Batista i Roca, molt propera al carrer Gaudí, que havia allotjat de manera provisional el mercat municipal Mercagavà durant les obres de remodelació de la seva seu, es va demanar al govern local  (PSC-CIU) aquest trasllat.

La resposta de l'equip de l'alcaldessa, Raquel Sánchez, fou negativa, excusant-se en què els paradistes no hi estaven d'acord, suposadament, amb el canvi d'emplaçament. ERC manifesta la seva sorpresa davant d'aquesta decisió, perquè la insatisfacció per la ubicació de parades al carrer de Gaudí li ha arribat també des dels mateixos venedors del mercat, i lamenta que, de nou, aquesta petició veïnal quedi desatesa.

Redacció / Foto: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix