Cloenda del clínic

L’ACCeDE viatja a Etiòpia per a dur material sanitària bàsic

Quatre entrenadors del CB Gavà van aprofitar l’estada al país africà per organitzar sessions d’entrenaments de bàsquet i inaugurar una pista esportiva a l’escola Adengur.

La delegació d’ACCeDE es troba a Woldiy i es va reunir amb el director de l’escola Adengur a qui va fer lliurament de material sanitari bàsic com ara gases, termòmetres, tiretes, esparadrap i betadine entre d’altres. El director de projectes d’ACCeDE, Joaquin Sabaté manifesta que “amb el lliurament d’aquest material fem un pas més en la millora de la qualitat de l’escola molt necessitada a l’hora de poder atendre les primeres cures als nens i nenes.”

Entrenaments i inauguració

A més, els tres entrenadors que han viatjat en aquesta ocasió a Etiòpia, Guillem Borrego, Edu Gil i Sergi Barrabés, són els encarregats de conduir les sessions d’entrenament amb els equips del Club a Woldiya. Es tracta de 6 conjunts, S12, S14 I S16 tant masculins com femenins.

També va tenir lloc la inauguració de la pista esportiva construïda per ACCeDE a l’escola Adengur. Aquest acte es va complementar amb la presentació dels equips de bàsquet creats l’any passat. Cal remarcar que aquest acte inaugural va comptar amb la presència del Viceministre d’Educació i Esport d’Etiòpia, representants de la Federació Etíop de Bàsquet i altres autoritats del país. Autoritats totes elles que van estar presents a la inauguració i cloenda del Clínic que es va desenvolupar a la capital Addis Abeba. Durant aquests dos dies, el president d’ACCeDE i Director Esportiu del i entrenador del CB Gavà, Xavier Esteban, va ser els encarregats de conduir les quatre sessions.

El clínic va estar adreçat a 60 entrenadors de nivell del país. Xavier Esteban afirma que “amb aquest clínic el Govern ha volgut apropar el bàsquet als millors entrenadors del país per tal que ells puguin fer difusió i promoció d’aquest esport entre els joves etíops que tenen capacitats i qualitats atlètiques excepcionals per jugar a bàsquet.”

El Secretari General de la Federació Etíop de Bàsquet, Yimer Haile, es va mostrar molt satisfet de com es va desenvolupar el clínic: “ha estat una bona experiència compartir les diferents visions que tenim de l’esport del bàsquet. Per nosaltres ha estat molt important ja que, Etiòpia està avançant molt i des del Govern s’està fent una aposta molt important per l’esport, i en aquest cas per promocionar el bàsquet.”

Redacció / Foto: CB Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix