Sant Andreu i Castellví col·laboren per millorar les comunicacions

Les trobades entre responsables d’ambdós municipis s’ha materialitzat amb l’arranjament provisional del carrer de la Química, en terme santandreuenc.

La col·laboració entre els ajuntaments de Sant Andreu de la Barca i Castellví de Rosanes ha fet possible l’arranjament parcial dels accessos als barris castellvinencs de Can Sunyer i Valldaina a través del polígon de Sant Andreu. Un seguit de trobades entre responsables dels dos consistoris van permetre posar en comú la situació dels accessos a aquests barris, les reivindicacions dels veïns i veïnes de Can Sunyer i Valldaina que cada dia hi passen i plantejar, amb tota la informació damunt de la taula, diverses actuacions de millora, especialment al carrer de la Química. Algunes d’aquestes millores, com la reparació urgent dels sots a l’asfalt o la reordenació de l’aparcament, ja s’han dut a terme.

“Des de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes volem agrair al consistori de Sant Andreu la seva disponibilitat i rapidesa en la posada en marxa de solucions per a les mancances en els accessos que condueixen a Can Sunyer i Valldaina a través de la zona industrial de Sant Andreu”, assenyala el regidor d’Urbanisme de Castellví, José Cara. Els dos accessos als barris castellvinencs de Can Sunyer i Valldaina es troben en terme municipal de Sant Andreu de la Barca, concretament dins l’anomenat ‘Sector 22’ industrial.

El regidor d’Urbanisme de Castellví, acompanyat d’una representant de l’AV Can Sunyer i Valldaina i de veïns compromesos amb la millora dels accessos al barri, es va reunir ara fa unes setmanes amb l’àrea d’Urbanisme de Sant Andreu per exposar-li el cas i mostrar-li un recull d’imatges fetes pels veïns de les mancances en els accessos. Posteriorment, i atesa la situació de l’accés pel carrer de la Química, es va fer una segona reunió amb l’àrea de Seguretat Ciutadana de Sant Andreu per comentar diferents mesures d’urgència a poder aplicar mentre no es fa un arranjament complet de la zona. La primera mesura presa des de Sant Andreu ha estat la reparació dels forats de l’asfalt al carrer de la Química, la neteja de vegetació de la zona i l’ordenació de l’aparcament del carrer per millorar la visibilitat i seguretat. Una de les reivindicacions veïnals era, precisament, que l’estacionament de vehicles damunt de la vorera no permetia caminar de forma segura per aquest punt i reduïa la visibilitat.

Subvenció
En paral·lel a les converses amb Sant Andreu per millorar els accessos a Can Sunyer i Valldaina, l’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha sol·licitat una subvenció per poder fer front a l’arranjament del tram castellvinenc de l’avinguda del Baix Llobregat, l’altre accés a Can Sunyer i Valldaina des de Sant Andreu, venint del barri del Palau.


Redacció / Fotos: Aj. Castellví de Rosanes

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix