L’Ajuntament de Sant Boi ajudarà alumnes d’ESO i batxillerat a l’estiu

El projecte Suport a l'Estudi oferirà espais d’estudi tutelats a 600 nois i noies de la ciutat que es beneficiaran de la iniciativa.

L'Ajuntament de Sant Boi mantindrà el servei de suport a l'estudi. El consistori baixllobregatí oferirà al juliol espais d'estudi tutelats a 600 alumnes d'ESO i batxillerat que es presentaran a les proves extraordinàries de setembre, tant a centres de secundària com a les PAU i treballarà amb la realització dels dossiers que han de lliurar els alumnes quan es presentin a aquestes proves tot posant en pràctica les tècniques d'estudi necessàries.

El professorat ajudarà a preparar els exàmens de selectivitat mitjançant tècniques de preparació i planificació d'exàmens i la realització de proves d'anys anteriors. Així mateix, treballaran amb alumnat que necessiti recuperar assignatures de l'ESO. Cada professional donarà suport a un màxim de 10 alumnes. La inscripció es farà del 27 al 30 de juny (del 13 al 18 de juny per a l'alumnat que ja participa).

El servei es durà a terme, en col·laboració amb els centres de secundària participants al projecte, a dos equipaments municipals, Can Massallera i L'Olivera. A cada equipament hi haurà dos espais: un àmbit de treball col·lectiu i de resolució de dubtes al qual es destinaran 6 professionals (3 Massallera, 3 Olivera) i un “espai silenci” per a estudi individual o per acabar les tasques iniciades a la sessió de tutoria on hi haurà un professional. Les sessions es faran del 4 de juliol al 5 d'agost de 10 a 14 hores.

Ajuda a l'èxit escolar

L'Ajuntament va contractar el passat mes de març a 10 professors mitjançant fons per a plans d'ocupació provinents de l'AMB (dins de l'ampliació del Pla de suport als municipis 2014-2015). L'objectiu d'aquestes contractacions, amb una durada de 6 mesos (de març a agost de 2016), és ajudar a l'èxit escolar de l'alumnat participant perquè, amb aquest suport, puguin superar el curs actual.

Aquest pla forma part de l'aposta municipal per millorar els processos formatius i la capacitació al llarg de la vida. De fet, una de les prioritats del Pla de Govern és que els ciutadans i les ciutadanes de Sant Boi millorin significativament el seu nivell educatiu i tinguin així més oportunitats per al seu desenvolupament.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix