Alumnes de Sant Boi recorren 12.522 km al Cros Escolar "Running to Rio"

Van participar 1.500 nens i nenes de dotze escoles locals en aquest repte cooperatiu d'educació física i valors.

Amb gran èxit de participació es va celebrar el Cros Escolar El Repte "Running to Rio". La cursa va comptar amb la presència d'uns 1.500 nens i nenes de dotze escoles públiques de la ciutat. Del total d'alumnes, el dia del Cros van participar prop d'un miler, la resta de corredors i corredores (500 aproximadament) van ser donants de quilòmetres, això vol dir que van participar fent una donació de tots els quilòmetres que han fet durant el curs. El Cros Escolar El Repte "Running to Río" és un projecte cooperatiu d'educació física i valors que va dirigit als alumnes de cicle mitjà i cicle superior de primària. A principis de curs, el "comitè olímpic" els va fer l'encàrrec simbòlic de portar la flama olímpica corrent des de Sant Boi fins a la seu dels JJOO a Rio de Janeiro (Brasil).

A les sessions d'educació física i durant el seu temps lliure, els nens i nenes han anat corrent i sumant quilòmetres. El repte que havia plantejat el Comité Olímpic es va aconseguir fent un total de 12.522 km en finalitzar el cros. El repte es va aconseguir el passat divendres, 13 de maig, quan van completar els darrers 700 quilòmetres per arribar a l’Estadi Olímpic.

L’esdeveniment va comptar amb la participació de dotze centres escolars públics. Nou centres ho van fer a la mateixa jornada: Antoni Gaudí, Antoni Tàpies, Barrufet, Cooperativa, J.Ma Ciurana, Montbaig, Parellada, Rafael Casanova i Vicente Ferrer. Els altres tres centres participants (Amat Verdú, Benviure i Marianao) van fer donació de quilòmetres per assolir el repte. La Cabuda (mascota del Parc Sanitari Salut Mental) va participar aportant uns quilòmetres durant el cros.

El Grup de Treball d'Educació Física, l'Ajuntament i entitats col·laboradores com el Club d'Atletisme Sant Boi i el Consell Esportiu del Baix Llobregat, van fer possible l'organització d'aquesta matinal atlètica en la modalitat de camp a través.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi de Llobregat


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix