Destinaran més d'un milió d’euros per a projectes participatius a Cornellà

Durant tot aquest mes de maig s’estan fent sessions informatives obertes a tots els ciutadans, a les associacions de veïns i els consells de participació per explicar el procés.

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat obrirà a la participació ciutadana una part del pressupost d’inversions de 2017, dins del projecte de pressupostos participatius que posa en marxa amb l’objectiu d’incentivar la intervenció de la ciutadania en la gestió municipal, des de la corresponsabilitat, i contribuir a una eficaç planificació dels recursos municipals.

  PRESSUPOST
Centre 105.600
Riera 60.000
Almeda 60.000
Sant Ildefons 169.800
Gavarra-Lindavista 150.000
Pedró 60.000
Fontsanta-Fatjó 60.000
     

El consistori té previst destinar als pressupostos participatius 1.058.450 euros, quantitat que es correspon al 25% del total d’inversions de l’exercici anterior. D’aquesta quantitat, més del 60% serà per a propostes localitzades als barris i prop del 40% a propostes que englobin tot el municipi. Els ciutadans i ciutadanes podran proposar i presentar iniciatives per al seu barri o per al conjunt de la ciutat.

Redacció / Foto: Ajuntament de Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix