Aparcar a la platja de Gavà continuarà sent gratuït

L’Ajuntament va presentar el Pla de Mobilitat Sostenible que es posarà en marxa aquest estiu.

Aquesta setmana s’ha presentat el Pla de Mobilitat Sostenible a la platja que posarà en marxa l’Ajuntament aquest estiu. La iniciativa municipal contempla diferents mesures per evitar els problemes de mobilitat i de trànsit que es produeixen al barri de Gavà Mar durant els mesos d’estiu, principalment al juny i juliol. Les accions que s’establiran estan relacionades amb l’aparcament, el transport públic, la vigilància policial i el servei de grua. Des del consistori municipal ja s’ha avançat que aquest estiu no s’implatarà la zona blava i verda com en altres municipis.

Aparcament i més vigilància

Tanmateix, s’habilitarà una parcel·la municipal situada a l’avinguda Europa, número 36 per aparcament amb capacitat per a 115 vehicles. Aquesta zona serà temporal a l’estiu (del 4 de juny a l’11 de setembre), estarà regulada i amb control d’accés. L’aparcament tindrà uns preus públics de 5 € de 10 a 20 hores i de 3€ de 15 a 20 hores.

D’altra banda, s’incrementa la vigilància a la zona de Gavà Mar amb un servei extraordinari al juny de quatre agents dissabtes i festius i durant els mesos de juliol i agost dos agents els dies feiners i quatre els dissabtes i festius.

Transport públic

Un altre de les mesures que contempla el Pla de Mobilitat a la Platja és la potenciació del transport públic. És per això que el GA1 incrementa la seva freqüència de pas durant l’1 de juny al 7 d’agost. A més, hi haurà un servei addicional d’autobús-llançadora gratuït que connectarà el Parc Comercial Barnasud amb la platja els caps de setmana i dies festius en horari d’11 a 19 hores. Finalment, s’instal·larà un nou bicibox.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix