Carles Romero rep el premi Sesrovirenc de l’Any

A l’edició d’enguany també es va reconèixer la trajectòria i compromís del grup de teatre L’Ull de Bou i la tasca de divulgació científica del Planetari Fora d’Òrbita.

Els premis Sesrovirencs de l’Any es van celebrar en el marc la diada de Sant Jordi, i que enguany van arribar a la seva setzena edició. La vetllada va ser amenitzada amb les actuacions dels ballarins de Sesdansa.

En aquesta edició, el premi Sesrovirenc de l’Any 2015 a la Persona s’ha atorgat a Carles Romero que a través del seu projecte solidari Nedarcontracorrent va aconseguir recaptar més de 5.000 euros que ha donat a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona per a la lluita contra el càncer. Es va marcar el repte i va aconseguir-ho de creuar l’estret de Gibraltar, fita que va assolir el passat 23 de setembre. La Comissió dels premis valora especialment “el seu esperit de superació, motivació, compromís i, especialment, de solidaritat.”

En la categoria de l’Entitat, el guardó ha estat pel grup de teatre L’Ull de Bou per una trajectòria consolidada de 25 anys L’Ull de Bou ha sabut mantenir-se com una de les entitats més dinàmiques de Sant Esteve. La comissió també posa en valor “més enllà de l’activitat teatral, en destaca la seva capacitat de cooperació, mobilització i col·laboració amb tot el teixit social sesrovirenc”. Aquest caràcter dinamitzador i el seu compromís amb la vida social i cultural de Sant Esteve l’han fet mereixedor d’aquest reconeixement.

El Sesrovirenc de l’any a l’Activitat 2015 es va atorgar a l’equip del Planetari Fora d’Òrbita dels sesrovirencs Montserrat Parellada i Carles Schnabel per la jornada d’observació de l’eclipsi solar parcial del 20 de març de 2015. La convocatòria va aplegar més de 600 alumnes dels centres educatius del municipi. La comissió en destaca “l’originalitat de la iniciativa, la voluntat de difusió del coneixement, així com el seu caràcter divulgatiu i pedagògic entre el col·lectiu escolar del nostre municipi.”

Redacció / Foto: Aj. Sant Esteve Sesrovires


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix