Manuel Ángel Ortiz continua com a president del Gremi d'Hostaleria

L'entitat tria nova junta directiva per al període 2016-2020 on cal destacar que Santiago Soteras i Miguel Yepes ocuparan la primera i segona vicepresidència.

Manuel Ángel Ortiz repeteix per quarta vegada consecutiva com a president del Gremi d'Hostaleria i Restauració de Castelldefels i el Baix Llobregat, un càrrec que ocupa des de 2008. Ortiz encapçalava en la passada Assemblea General Ordinària i Extraordinària de l'entitat l'única candidatura presentada a l'elecció de president i membres de la Junta Directiva per als propers quatre anys.

"La nova junta directiva planteja una sèrie de reptes de cara als propers anys, que tenen com a objectiu principal promoure el Gremi i fer que cada dia sigui més representatiu a Castelldefels, sense deixar de banda el treball de defensa i representació del sector", expressen des del Gremi. "Vam iniciar aquesta etapa, seguint les línies traçades per la Junta anterior, posant-nos a la seva disposició per a tot allò que cregui oportú, amb la il·lusió de poder oferir noves iniciatives", ha assegurat Ortiz en declaracions a l'Agència EFE.

Entre els diferents representants d'empreses pertanyents a diversos sectors d'hostaleria i serveis que conformaven la candidatura, Santiago Soteras i Miguel Yepes ocuparan la primera i segona vicepresidència, respectivament, Antonio Ponce exercirà de secretari i Esteban Ruiz de tresorer. La nova junta directiva del Gremi la completen Sonia Sarnago, Juan Jiménez, Asier Echarri, Raquel Vargas, Jorge Álvarez, Elías Vigil i José Mª Gomà.

Redacció / Foto: Ajuntament Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix