Lliurats els vuitens Premis Ciutat del Prat

L’acte es va celebrar ahir a l’Auditori del Cèntric Espai Cultural amb l'actuació del grup de gospel BCN Messengers.

Ahir es va celebrar la vuitena edició dels Premis Ciutat del Prat a l'Auditori del Cèntric Espai Cultural. Aquests premis volen reconèixer la trajectòria exemplar i les aportacions de persones o organitzacions que hagin contribuït a fomentar la llibertat, la solidaritat o la igualtat; per haver afavorit el progrés de la societat i el civisme, la iniciativa econòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa del medi ambient, la defensa dels drets humans; i que hagin destacat en l’àmbit de la cultura, l’esport o altres activitats.

Els quatre premis d'enguany han estat per a les següents persones i col·lectius:

- Associació Espanyola Contra el Càncer. Junta local del Prat. Per la seva dilatada trajectòria per la sensibilització vers aquesta malaltia i la seva tasca d’assistència social i psicològica a les persones malaltes i a les seves famílies.

- Vicenç Tierra Martínez, per la seva trajectòria com a escriptor i articulista i la seva contribució a la vida cultural de la ciutat.

- Gregorio Benedí Pérez, per tota una vida dedicada a fer de la pràctica del futbol una eina eficaç contra l’exclusió social de molts nens i joves de la ciutat.

- Associació SAÓ-Prat, pel foment dels valors de la solidaritat i la igualtat i la seva contribució a la millora social, econòmica i laboral de les persones més desafavorides.

Els guardons van ser lliurats per l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i els portaveus dels grups polítics municipals. La gala va comptar amb l'actuació del grup de gospel BCN Messengers.

Redacció / Foto: Ajuntament del Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix