Tot a punt per a la 17a Carxofada de Sant Boi de Llobregat

Enguany canvia de format per oferir un menú gastronòmic de cinc plats que els restaurants de Degusta Sant Boi cuinaran de manera conjunta i en directe.

El mes de la Carxofa ja ha començat a Sant Boi. L'Ajuntament i l'Associació de restauradors locals Degusta Sant Boi, amb la col·laboració de la Cooperativa Agrària Santboiana i el Parc Agrari del Baix Llobregat, celebrarà aquest diumenge 20 de març La Carxofada, un referent de les activitats lúdiques de primavera a la ciutat. La tradicional festa, que enguany arriba a la 17a edició, se celebrarà a la plaça de l'Ajuntament i la rambla de Rafael Casanova.

Enguany canvia de format per oferir un menú gastronòmic de cinc plats (al preu de 10 euros) que els restaurants de Degusta Sant Boi cuinaran de manera conjunta i en directe. Durant tota la jornada s'organitzaran moltes altres activitats, com ara una sortida amb bicicleta a un camp de carxofes o una 'showcooking'. El menú serà el següent:

1. Urimaki de tempura de carxofa amb romesco i embolcall de pernil ibèric

2. Trinxat santboià de carxofa amb botifarra de Perol i reducció de mistela

3. Minihamburguesa de vedella i carxofa amb maionesa de carxofa

4. Caneló de bacallà i carxofa amb salsa cremosa de carxofa i pernil ibèric

5. Arròs de sèpia amb carxofa

Activitats programades

Enguany la tradicional celebració s'acompanya d'una àmplia programació d'activitats al voltant d'aquesta hortalissa. Al març, una vintena de bars i restaurants ofereixen un menú o un plat elaborat amb carxofa.


 
Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
682

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix