Els joves de Sant Boi de Llobregat prenen la paraula

Participaran en els projectes i les actuacions que han de formar part del Pla Local de Joventut 2016-20.

L'Ajuntament de Sant Boi va convidar els joves i les joves de la ciutat a opinar sobre els projectes i les actuacions que han de formar part del Pla Local de Joventut 2016-20. L’acte va tenir lloc a La Factoria Jove de Can Massallera una sessió per recollir punts de vista i propostes. El consistori municipal preveu aprovar el Pla Local de Joventut 2016-20 en sessió plenària un cop finalitzi el procés de participació.

El procés de participació es planteja a partir d'una diagnosi sobre la realitat actual de les persones de la ciutat d'entre 16 i 35 anys. Hi trobem dades com ara que la taxa d'atur juvenil és del 43,10% a Sant Boi, que més del 90% dels joves de la ciutat tenen contractes temporals, que el 50,3% són estudiants, que el 5% no tenen acreditat cap mena d'estudi o que només el 22,4% s'han emancipat. A partir d'aquesta diagnosi, es pretén saber què en pensen els joves, què proposen, quines solucions imaginen per al futur immediat i quins projectes i actuacions prefereixen que l'Ajuntament prioritzi al llarg dels propers quatre anys.

Xarxes socials

Les opinions es recolliran a través de les xarxes socials Facebook i Twitter i per mitjà de converses i entrevistes en persona. També hi ha previstes dues trobades: la primera, amb professionals que treballen amb joves es va celebrar el 10 de març; la segona, oberta a la participació de tots els i les joves de la ciutat (dijous 17 de març).

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
684

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix