Alumnat de 4rt d'ESO inicia pràctiques en empreses i serveis de Sant Just

Forma part del projecte Connecta que arriba a la seva setena edició. 

Ahir es van reunir l'Ajuntament, els serveis i empreses col·laboradores del projecte Connecta, així com les direccions dels centres d'ensenyament secundari implicats, per signar els acords que permeten que una dotzena de noies i nois de 4t d'ESO (vuit de l'Institut de Sant Just i quatre de l'escola concertada Madre Sacramento) comencin les pràctiques la propera setmana. Aquesta és la setena edició d'aquest projecte de diversificació curricular. En total s’han beneficiat 76 joves, i fins avui han col·laborat 24 empreses o serveis. 

L’objectiu d’aquest programa és afavorir que l’alumnat assoleixi les competències bàsiques de l’ESO i que pugui obtenir el graduat en educació secundària, motivar-lo per a aquest objectiu i possibilitar que conegui el funcionament d’una empresa de l’àmbit del seu interès. 

Les empreses i serveis locals que participen enguany són Ràdio Desvern, Hospital Moisés Broggi, restaurant El Mirador, restaurant l’Ateneu, Tallers Bonavista, Intecma, Autoinsitu.  

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Just Desvern

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix