L’Ajuntament de Sant Just posa en marxa el Portal de la Transparència

El consistori cobreix 88 dels 127 ítems que representa el 70% del total.

L’Ajuntament de Sant Just ha posat en marxa el Portal de la Transparència que ja es pot consultar al web municipal santjust.cat. Des de principis d'estiu, s'ha treballat amb l'Administració Oberta de Catalunya i Diputació de Barcelona per disposar del màxim d'ítems de transparència. Actualment, dels 127 ítems totals, el consistori baixllobregatí cobreix 88 d'aquets ítems, és a dir, el que representa el 70% del total.  Es pot consultar informació sobre l'esctructura de l'organització, la gestió econòmica, el personal, els programes de planificació, els procediments administratius i altres informacions d'interès públic.  

D’acord amb la llei catalana i estatal

A la seu electrònica i el web santjust.cat es podia consultar part de la informació pública i ara amb el Portal s'avança en un major desplegament i actualització. Sant Just Desvern està publicant ítems de transparència d'acord amb la llei catalana i estatal sobre aquesta matèria, així com l'InfoParticipa de l'UAB i l'Índex de Transparència Internacional (ITA).

Altres accions impulsades pel govern municipal en aquest sentit són l'aprovació del Codi de Conducta d'alts càrrecs i del conjunt de treballadors i treballadores del consistori.  Per donar el 100% de cobertura al Portal estem treballant en el registre de grups d'interès local i les cartes de serveis locals, entre d'altres.

Redacció / Foto: Arxiu


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix