El bus urbà de Pallejà serà molt més econòmic

Es rebaixa el preu de la T-Escolar, i es creen les T-Majors de 65, T-Família Nombrosa i T-Família Monoparental, a un preu de 5€ per 10 viatges.

Les noves ordenances fiscals aprovades per l’Ajuntament de Pallejà suposen un benefici econòmic per als ciutadans que resideixen al municipi baixllobregatí com per les persones de fora de la població que utilitzin el transport públic. El Ple va decidir abaixar el preu de la T-Escolar, que passarà de 30€ a 25€.

A més, s’ha aprovat la creació de tres nous títols de transport, que tindran un preu de 5€ per a l’abonament de 10 viatges. Són la T-Majors de 65 anys, la T-Família nombrosa i la T-Família monoparental. L’adquisició d’aquests títols suposa un estalvi del 50% respecte al bitllet senzill per a les persones que compleixin els requisits per beneficiar-se’n. Pel que fa a la resta de tarifes, queden congelades durant l’any vinent.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix