Valoriza i Ajuntament de Castelldefels arriben a un acord

L’empresa que gestiona la zona d’aparcament blava i verda de la platja retira la demanda, i el consistori municipal haurà d’indemnitzar-la amb 800.920,48 euros.

L'Ajuntament de Castelldefels ha arribat a un acord extrajudicial amb l'empresa que gestiona la zona d'aparcament blava i verda de la platja, Valoriza, a qui indemnitzarà amb 800.920,48 euros després de les negociacions mantingudes els darrers mesos.

La indemnització s'abonarà de la manera següent: el consistori baixllobregatí accepta, en primer lloc, no cobrar el cànon establert per contracte corresponent a 2014, és a dir, 714.938,40 euros; la resta, 85,982,08 euros, serà descomptat del cànon que l'empresa pagarà per l'any 2016. En total, els esmentats 800.920,48€. D'aquesta manera, l'empresa accepta no continuar endavant amb la demanda per danys i perjudicis contra l'Ajuntament que va presentar l’any 2014. Amb aquest acord, Valoriza es reconeixerà recompensada per la pèrdua d'ingressos ocasionada pels canvis imposats pel consistori sobre el qual s'havia acordat inicialment en la concessió del servei, canvis introduïts en el mandat anterior a les eleccions de maig de 2015.

En un primer moment, l'empresa volia deixar de pagar el cànon corresponent a 2013 i 2014, és a dir, reclamava 1.429.876,80 euros. Finalment, l'acord s'ha tancat en poc més de la meitat d'aquest import. Així mateix, l'Ajuntament manifesta la seva voluntat que la gestió de l'aparcament de pagament a la zona litoral —la concessió del qual, a Valoriza, acaba l'any 2018— l'acabi assumint l'empresa municipal Societat d'Aparcaments Castelldefels (SAC), que gestiona la resta de zones blava del municipi, que principalment es concentren al centre urbà.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
142

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix