La Caixa paga part de la despesa de l’Ajuntament per l’explosió de Begues

L'Ajuntament rep una aportació de de 15.000 euros per a sufragar la despesa assumida per l'explosió al carrer Major.

L'Ajuntament de Begues ha comptabilitzat, fins al moment, una despesa del fons municipal de 50.000 euros que ha estat necessari dedicar a combatre els efectes de la deflagració que va tenir lloc al carrer Major el passat 26 de juliol.

L'Obra Social "la Caixa" ha volgut sumar-se a la crida que va fer l’Ajuntament perquè diferents administracions i entitats poguessin col·laborar en les despeses públiques. Així, l’entitat bancària ha realitzat una donació de 15.000 € que aniran dedicats a pal·liar en part la despesa que l'explosió provocava a les arques públiques.

Investigació privada i acusació particular

Pel que fa a la resta d'actuacions desenvolupades recentment per l'Ajuntament de Begues en relació a l'explosió destaca la voluntat manifestada de sumar-se a la investigació privada que han iniciat diversos particulars i d'ampliar-la amb una investigació pericial. Aquesta decisió ha estat presa un cop es tancava la investigació de Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat sense que hagi estat possible determinar les causes exactes. Paral·lelament s'ha pres la decisió que l'Ajuntament es personarà com a acusació particular en el judici que es pugui dur a terme.

Redacció / Foto: Ajuntament de Begues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix