Les persones amb risc d’exclusió podran accedir al mercat de treball

L'Ajuntament de Sant Joan Despí i l'Obra Social "la Caixa", que aportarà 11.5000 euros, van signar un convenir per finançar programes per a aturats en situació de vulnerabilitat.

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha sumat una nova acció al seu conjunt de propostes ocupacionals que desenvolupa durant l’any. El conveni que es va signar ahir divendres permetrà destinar 11.500 euros a diferents programes destinats a la prevenció de l'atur de llarga durada en col·lectius especialment vulnerables, com ara el de les persones que estiguin dins d'un període de menys de 15 mesos en situació d'atur,  prioritàriament majors de 40 anys amb risc d'exclusió social i situació de vulnerabilitat. Es pretén d'aquesta manera, aconseguir una reinserció al mercat laboral que eviti que passin a ser aturats de llarga durada i formar part de l'anomentat 'atur estructural'. 

Joaquim Carcereny, director d'àrea de negoci de Sant Feliu-Esplugues-Sant Just-Sant Joan Despí de CaixaBank, i l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, van signar el conveni.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix