Pallejà tindrà un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

El projecte pretén determinar les accions que es duran a terme per a millorar la seguretat al municipi i guanyar més espais per a vianants i bicicletes.

Des de mitjans de l’any passat, l’Ajuntament de Pallejà està treballant en l’elaboració d’un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), que compta amb el suport i la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquest projecte vol promoure i dur a terme accions que permetin millorar la mobilitat del municipi i fer-la més sostenible i segura.

Objectius

Entre els principals objectius que es pretén aconseguir, amb l’horitzó posat l’any 2020, hi ha el de reduir l’accidentalitat, millorar la seguretat, treure protagonisme al vehicle privat i guanyar espais per als vianants i les bicicletes.

Participació ciutadana

En aquests moments ha finalitzat la fase de diagnosi, que ha permès avaluar la situació actual del municipi, i pròximament s’iniciarà una segona fase de Participació Ciutadana. Mitjançant diferents dinàmiques, les entitats i els ciutadans en general podran participar activament en l’elaboració del pla i fer arribar al consistori suggeriments i propostes que es podrien desenvolupar en els propers anys. La informació recollida ajudarà a concretar les accions del pla que haurà de ser aprovat pel ple municipal de l’Ajuntament de Pallejà i marcarà les línies estratègiques que se seguiran en l’àmbit de la mobilitat.

Redacció / Foto: Habitaclia

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix