Molins de Rei acull els equips directius dels centres docents del Baix Llobregat

Va servir per explicar quins objectius s’ha fixat el departament per aquest curs i quines novetats hi ha des del punt de vista de recursos tècnics i humans.

El Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei va ser, per un dia, la capital comarcal de l’ensenyament. Prop de 300 representants d’equips directius dels centres escolars del Baix Llobregat van assistir a l’acte d’inici del curs escolar. Durant la sessió de treball es van explicar les novetats i els objectius per aquest curs 2015-16 i es va fer una conferència sobre la cultura cívica i la promoció dels valors.

L’acte ha estat obert per l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals va obrir l’acte. Casals va explicar a tots els assistents que la seva ciutat té un dels índexs d’èxit escolar més alts de la comarca i va assegurar que “el secret per aconseguir-ho és treballar junts, en xarxa, per superar les dificultats i les mancances”. L’alcalde també va subrrallar aquest missatge amb l’exemple de la Federació Obrera, explicant que “ara fa 100 anys la gent de Molins de Rei es va organitzar i va treballar en equip i des de baix per construir una cosa en la que creien i que va ser molt útil per tota la població”. De la seva banda, el director dels serveis territorials d’Ensenyament, Josep Mª Pérez, va exposar els principals objectius del curs, que passen per “la recerca de l’èxit escolar i la lluita contra l’absentisme”. Pérez també va explicar que els centres comptaran aquest curs amb un nou aplicatiu de registre de dades acadèmiques de tots els alumnes, de més professors, de més formació dual i de nous cicles formatius.

L’acte va finalitzar amb una conferència titulada “Creant una nova realitat. Tendències per al canvi” que ha pronunciat Pepa Ninou, responsable del Pla Nacional de Valors.


Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix