L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat serà més transparent

El consistori ha creat un apartat al seu web municipal i, a més, hi ha un procés obert a les aportacions ciutadanes per col·laborar en l’elaboració del III Pla Transversal de Polítiques de Dones del Baix Llobregat.

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, a instàncies de l’Alcaldia i com a acord de govern, ha creat aquesta legislatura l’àrea de Participació Ciutadana, Transparència, Govern Obert i Qualitat Democràtica. Una de les primeres actuacions nascudes des d’aquesta àrea ha estat la creació al web municipal d’un apartat de transparència. En ell es recullen, perquè puguin ser consultades per qualsevol persona, informacions com ara l’agenda d’activitats de l’alcalde, les assignacions que perceben els càrrecs electes, les declaracions de bens dels regidors i les despeses municipals en aspectes com les campanyes institucionals i les subvencions a entitats.

Isidre Sierra, ha volgut destacar que “gràcies a les noves tecnologies podem provar de donar resposta a algunes de les demandes socials que ens els darrers anys ens exigeixen una administració més accessible, més oberta i, sobretot, més transparent. Des del nostre poble volem posar el nostre granet de sorra per tal de recuperar la confiança del ciutadà i per a fer pròpies algunes de les reclamacions del que alguns anomenen com a nova política. Aquest és un exemple del camí que volem recórrer.”

Aquest mateix espai acull un procés obert a les aportacions ciutadanes per a col·laborar en l’elaboració del III Pla Transversal de Polítiques de Dones del Baix Llobregat. Tota la població ha estat així convidada a fer arribar a través de correu electrònic a la coordinadora de l’àrea les seves propostes per tal que aquestes siguin presentades a nivell comarcal el pròxim 1 d’octubre.

Futures mesures

Ja al llarg de l’anterior legislatura el consistori climentó impulsava diferents mesures per a aprofundir a través del web municipal en la transparència i la participació ciutadana. Aquest treball permeti al portal obtenir en els dos darrers anys el segell Infoparticip@ que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Climent de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix