Comencen les obres de la nova rotonda d’accés a Sant Esteve Sesrovires

El projecte de construcció podria desenvolupar-se en uns vuit mesos segons la promotora.

S’ha iniciat la primera fase de les obres de construcció de la nova rotonda d’accés a Sant Esteve Sesrovires, en el nus de la B-224 i la BV-2293. Durant aquesta setmana s’ha efectuat la senyalització provisional que delimita la calçada en la zona de l’encreuament i ja són visibles els moviments de terra en la part sud.

Dues fases

Els treballs es dividiran en dues fases. El nou enllaç tindrà un diàmetre de 100 metres i està pensat per absorbir el trànsit dels àmbits industrials i l’esperat desdoblament de la B-224. Els treballs estan vinculats al projecte d’urbanització del polígon Can Margarit i són executats per la Junta de Compensació del nou àmbit industrial. Segons la promotora, el projecte podria desenvolupar-se en uns vuit mesos.

En la primera fase s’executa la meitat sud de la rotonda, així com el vial que connectarà amb el polígon Anoia i on es construirà també una rotonda. D’aquesta manera, es reduirà la perillositat de l’actual encreuament d’accés a la zona industrial i als centres de Brians. Un cop entri en funcionament el nou nus no serà possible l’actual gir a l’esquerra.

La segona fase preveu la construcció de la meitat nord de la rotonda. L’execució per fases permetrà mantenir la circulació de vehicles per l’actual B-224, tot i que s’informarà de possibles afectacions puntuals. Mentre es dugui a terme la segona fase, la incorporació a la B-224 es farà provisionalment pel vial que connectarà amb el polígon Anoia.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix