El Col·legi d’Advocats de Sant Feliu continua apostant per la mediació

Justícia i els Col·legis d'Advocats de Catalunya renoven l'acord per a mantenir els Serveis d'Orientació Mediadora (SOM) com una eina de resolució de conflictes civils i familiars i evitar l’obertura de processos judicials contenciosos.

Ahir es va signar el conveni de col·laboració entre el conseller de Justícia, Germà Gordó, i els degans dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya -entre ells el de Sant Feliu de Llobregat- per a l’impuls de la mediació com a mètode de resolució de conflictes civils i familiars, amb l’objectiu d’evitar l’obertura de processos judicials contenciosos, posar fi als ja iniciats o reduir-ne l’abast.

L’acord renova els convenis de col·laboració que es van iniciar  l’any 2002 per a la posada en marxa de la mediació familiar a Catalunya i que actualment es coneixen com els Serveis d’Orientació Mediadora (SOM) que actuen dins dels Serveis d’Orientació Jurídica (SOJ) dels col·legis d’advocats. Aquests són els col·legis de Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Tarragona, Terrassa, Tortosa i Vic.

Des de cadascun dels serveis SOM s’informa els ciutadans dels avantatges de la mediació com a eina de resolució de conflictes i, si hi estan interessats i compleixen els requisits, els casos es deriven al Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, que els designa el mediador més proper del seu partit judicial. 

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix