Més de 60 propostes a la Festa Major d'Estiu 2015 de Sant Vicenç

Una trentena d’entitats i associacions participaran en la celebració estival que se celebrarà del 18 al 27 de juliol.

Del 18 al 27 de juliol, Sant Vicenç dels Horts celebrarà la Festa Major d’Estiu 2015 on hi ha programades una seixantena d’activitats gràcies a la col·laboració i organització duna trentena d’entitats locals que treballaran conjuntament amb l’Ajuntament. Durant aquests deu dies hi ha previst un ampli ventall d’activitats esportives, artístiques, musicals, de dansa, cinematogràfiques, gastronòmiques, folklòriques, infantils, mostres i tallers de bonsais, etc.

El pregoner

La lectura del pregó de l’edició d’enguany anirà a càrrec del divulgador científic Dani Jiménez, que servirà per inaugurar oficialment la Festa el pròxim 24 de juliol a les 21.30 h a la plaça de la Vila. Un altre dels actes destacats de la Festa Major serà el recital de piano del vicentí Lluís Grané, que tindrà lloc a l’Ateneu Familiar el diumenge 26 de juliol a partir de les 19 h.

Les Barraques

Per quart any consecutiu, el carrer del Comerç (darrere del CAP Vila Vella) s’omplirà, del 24 al 26 de juliol, de les Barraques de la Festa Major d’Estiu, un espai que s’ha convertit en una zona de relació i de socialització, gestionat per entitats, associacions i bars de Sant Vicenç dels Horts, on es pot beure, menjar i escoltar música en directe.

Podeu consultar el programa de la Festa Major d’Estiu 2015 a l'enllaç:

http://www.svh.cat/media/repository/actualitat/imatges_actualitat/2015/07-juliol-2015/festa-major-estiu/1407151022_150914programafestamajor2015.pdf

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix