L’Ajuntament aprova el conveni amb el Consell Comarcal en serveis socials bàsics

El municipi castellvinenc s’adhereix anualment a aquest instrument de cooperació tècnica i financer.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha acordat la ratificació per aquest 2015 del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat en matèria de serveis socials bàsics. Castellví forma part de l’anomenada àrea bàsica de serveis socials del Baix Llobregat -integrada     pels municipis de menys de 20.000 habitants de la comarca- i a través d’aquest conveni es regula la cooperació tècnica i financera del Consell Comarcal amb els municipis integrants de l’esmentada àrea bàsica.

En virtut d’aquest conveni, Castellví de Rosanes rep suport tècnic i financer per a la prestació dels serveis socials bàsics municipals. En matèria econòmica, l’import màxim que es podrà percebre aquest 2015 és d’una mica més de 29.300euros, desglossats en cinc conceptes   diferents (import ordinari aportació equip professional, desplaçaments per a la prestació de serveis socials bàsics, servei d’atenció domiciliària (SAD) social, SAD dependència i aportació extraordinària per a ajudes d’urgència social).

El conveni de col·laboració el subscriuen amb periodicitat anual el Patronat comarcal de Serveis a la persona i els municipis integrants de l’àrea bàsica del Baix Llobregat.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix