José Corbacho donarà el tret de sortida a la Festa Major de Sant Joan Despí

Se celebrarà del 19 al 24 de juny i hi ha previst les actuacions de Txarango i Manuel Fuentes així com un ampli ventall d’activitats per a totes les edats.

El polifacètic José Corbacho serà l’encarregat de donar el tret de sortida de la Festa Major de Sant Joan Despí d’enguany amb el pregó (19 de juny a les 20 h a la plaça del Mercat). Corbacho donarà pas a sis dies plens de propostes culturals i esportives: espectacles d’animació de gran qualitat i plenes de sorpreses; balls per a tothom; les actuacions de les entitats... i Txarango i Manel Fuentes com a convidats a l’escenari del parc de la Fontsanta, on els més joves tornaran a ballar i vibrar amb la popular Festa Flaixbac. La Festa Major de Sant Joan Despí se celebrarà del 19 al 24 de juny.

Cercavila

Una mica abans del pregó es farà una cercavila a càrrec de Flicflac (19.30 h), i a les 20 h serà el torn d’un Corbacho que no deixarà indiferent a ningú. La tronada i ball de gegants de la Colla de Geganters donaran per iniciada la Festa Major que continuarà amb la rumba dels Ai, Ai, Ai, i una tornada a la dècada dels 80 amb el concert Los 80 Principales.

V Ruta de la Tapa

El comerç local farà més agradables els dies de festa gràcies a la seva Ruta de la Tapa. Quaranta-nou establiments tornaran a oferir tapa i beguda per només dos euros. Els ciutadans podran participar en un concurs per escollir la tapa més original i la més saborosa i tenir així opció a guanyar una degustació per valor de 100 euros.

Podeu consultar el programa en el PDF adjunt

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Joan despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix