L’Ajuntament de Pallejà destina més de 8.000 € a projectes de cooperació i solidaritat

Les aportacions econòmiques del consistori volen ajudar a la població més afectada per crisis humanitàries o amb necessitats bàsiques.

L’Ajuntament de Pallejà destina un percentatge del seu pressupost municipal a projectes de cooperació i solidaritat. El consistori baixllobregatí va aprovar les aportacions econòmiques per al 2015 amb l’objectiu d’ajudar als països més afectats per crisis humanitàries i garantir necessitats bàsiques de la població com aigua, productes sanitaris i també donar suport a projectes socials destinats a la infància i l’adolescència, a dones víctimes de la violència i a persones amb risc d’exclusió social. En total més de 8.000 euros.

L’Ajuntament ha atorgat la quantitat de 1.000 € a Arrels Fundació per al seu programa d’allotjament digne i estable i seguiment individualitzat. La mateixa quantitat reben la Fundació Privada Ared, pel seu projecte d’integració social i laboral de dones amb risc d’exclusió social, la Fundació Privada Catalana Comtal pel projecte Cuinant el futur i l’ONG Mans Mercedàries que treballa en el finançament de les despeses de funcionament i beques d’un centre educatiu a Manila (Filipines).

A través dels Fons Català de Cooperació al Desenvolupament s’han finançat també altres projectes. A la campanya d’emergència en resposta al terratrèmol del Nepal s’hi ha destinat 500 €. També s’ha aprovat una aportació de 1000 € per al projecte del Centre de Formació i Ocupació per a dones de Tujereng, a Gàmbia, 1000 € més per a la construcció de cinc noves aules i un laboratori en el centre de Vengalamma Cheruvu, situat en el districte d’Anantapur (Índia), i també la mateixa quantitat per a fer front a les despeses de material del St. John of god catholic hospital de Mabesseneh-Lunsar per a fer front al brot de febre hemorràgica causada pel virus de l’Èbola. Finalment, 675,54 € es destinaran a la construcció d’un pou d’aigua que servirà per a proveir una escola d’infermeria del Camerún.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix