Viladecans The Style Outlets celebra la segona edició de la seva fira d'ocupació

Disset empreses participaran amb l'objectiu del qual és promoure l'ocupació i captació del talent local

Viladecans The Style Outlets celebrarà el pròxim dimarts 10 d’octubre la segona edició de “Trobada Emplea”, una fira d’ocupació l’objectiu de la qual és promoure la generació d’ocupació en el Baix Llobregat i posar en contacte el talent local i les marques de l’outlet.

En aquesta nova edició, disset empreses, la gran majoria presents en el centre outlet, participen amb un stand, on atendran presencialment a tots els candidats que vulguin optar a les ofertes d’ocupació o rebre informació directa dels processos oberts o previstos en un curt o mitjà termini. Entre les marques participants, pertanyents als sectors de l'esport, la moda, la bellesa o la restauració, es troben ADIDAS, DESIGUAL, FIVE GUYS, GROSSO NAPOLETANO o MUNICH, entre altres. També NEINVER —empresa gestora de Viladecans The Style Outlets “Trobada Emplea” compte amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecans, l'alcalde del qual, Carles Ruiz, farà una visita a la fira a les 10.30 hores.

ViladecansTheStyleOutlets 1EdicióTrobadaEmplea 02

La primera edició d’aquesta fira d’ocupació, va tenir lloc a l’abril d’aquest mateix any, va rebre més de 900 candidatures, entre les quals destaca el perfil de joves de 21 a 23 anys, que es troben cursant estudis o estan a punt de finalitzar-los. NEINVER fa diversos anys que desenvolupa aquest tipus d'iniciatives en els seus diferents centres europeus com a mostra del seu compromís amb la generació d'ocupació en les comunitats en les quals és present.

Redacció / Fotos: Viladecans The Style Outlets

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix