L’Auditori de Cornellà presenta la temporada Tardor 2023

Gordas, FitzRoy, Adictos, Tocar Mare, Elena Gadel o el Mag Lari entre d’altres, a la nova programació

La Temporada Hivern-Primavera 2023 ha doblat gairebé el nombre d’espectadors de la primavera passada i amb aquesta empenta L’Auditori de Cornellà presenta la seva nova programació per a la Tardor 2023. Setze espectacles, música, teatre, dansa i familiars per a tota mena de públic que auguren un nou cicle cultural divers i amb un elenc d’alt nivell. Actors i actrius, artistes, ballarins, humoristes, mags o músics són els protagonistes dels setze actes programats entre setembre i desembre i que donen forma a una tardor de màxim esplendor creatiu.

La millor música i dansa clàssica

L’Auditori estrena el calendari de tardor el proper 23 de setembre amb Una nit de Queen, tribut de la mà de Play The Game que presenta una de les millors propostes revivint el llegat de la mítica banda britànica. L’endemà, 24 de setembre, serà el torn de l’espectacle Bandes sonores: un viatge de pel·lícula amb el Septet de Metall de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat que interpretaran les cançons i bandes sonores més conegudes de la història del cinema. El 7 d’octubre arriba una cita ideal pels amants de la Raffaella Carrà amb el tribut Hola Raffaella, un show de ritme trepidant homenatge a tots els grans èxits i coreografies que van marcar tota una època.

Freddie 1

La sarsuela també té cabuda en la nova programació, el 21 d’octubre L’Auditori aixecarà el teló per rebre La del manojo de rosas, una de les sarsueles més conegudes a nivell nacional, amb text original i nova ambientació presentada per la companyia Milnotes. La música tindrà la seva següent parada el 5 de novembre amb un nou espectacle de Simfonova, L’òpera dels amics. I l’Elena Gadel protagonitzarà l’espectacle La dona que em vesteix, l’11 de novembre.

Captura de pantalla 2023 09 19 a las 10.04.03

I per acabar l’any amb bona música, l’1 de desembre s’ha programat la cita Liceu Jazz Grup de la Fundació Conservatori del Liceu i el 17 de desembre el tradicional concert nadalenc Valsos i danses amb una nova visita de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. D’altra banda, els amants de la música i la dansa podran gaudir amb el BCN City Ballet que presentaran El Trencanous, de Txaikovsky el 25 de novembre.

El bon teatre i pura màgia

La propera tardor L’Auditori acollirà obres de moltíssima qualitat que estan sent tot un èxit. La primera cita teatral serà el 30 de setembre. Joan sense por i la casa encantada és un musical infantil adreçat a tota la família. L’1 d’octubre visitarà L’Auditori la Mara Jiménez i la Teresa López, protagonistes de Gordas, la comèdia que està triomfant sobre la gordofòbia i els cànons de bellesa. El 8 d’octubre serà el moment de gaudir amb una altra de les obres més destacables del moment, FitzRoy, 4 dones al límit amb la participació de la Sílvia Bel, Míriam Iscla, Sara Espígul i la Natalia Sánchez. I per acomiadar el mes, el 29 d’octubre serà el torn d’El perro del hortelano, dirigida per Paco Mir, un dels tres integrants del mític Tricicle, que ens porta aquesta versió de la clàssica comèdia de Lope de Vega.

Fitz Roy web

Arribat novembre serà el moment de gaudir amb dos títols més de primera cartellera. El 19 de novembre la Lola Herrera, Lola Baldrich i l’Ana Labordeta pujaran a l’escenari per interpretar Adictos. una obra que reivindica la capacitat de reacció de l'ésser humà. El 26 de novembre rebrem a la Lluïsa Castell i la Georgina Latre per gaudir de Tocar Mare, una comèdia tan dolça i emocionant que ens farà preguntar quina és la naturalesa incondicional de l’amor.

Adictos web

MagLari Strafalari web

A camí entre la màgia, la interpretació i les cites familiars, la programació Tardor’23 també inclou Strafalari el 3 de desembre, el nou espectacle del Mag Lari que després de tants anys sobre l’escenari, arriba més StrafaLari que mai.

Redacció / Fotos: L’Auditori-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix