Més de 1.500 persones participen en la festa de reinauguració d'Ànecblau

Els usuaris del centre comercial castelldefelenc van tenir el privilegi de poder escoltar La Banda Late Motiv, Alfred García i Anaju

El Centre Comercial Ànecblau, propietat de Lar España Real Estate Socimi i gestionat per Grupo Lar a través de Gentalia, va reinaugurar la nova zona de restauració i lleure, un espai innovador que aposta per una experiència basada en la sostenibilitat i els espais oberts, mitjançant noves zones lluminoses i un jardí exterior.

1500 anecblau 2

Més de 1.500 persones van participar en la festa de celebració. Durant tres dies (del 3 al 6 de març del 2022) la nova zona de restauració es va transformar en un plató de ràdio i en un escenari de música en directe. Els usuaris d'Ànecblau van tenir el privilegi de poder escoltar La Banda Late Motiv, Alfred García i Anaju.

1500 anecblau 3

17552baf d315 c124 d244 39093ba9c03d

1500 anecblau 5

Un centre comercial de referència

Ànecblau és el centre de referència del Baix Llobregat, situat a Castelldefels. El centre comercial compta amb més de 30.000 m² amb una àmplia oferta de moda, complements, alimentació, serveis, restauració i lleure, amb 9 sales de cinema operades per Yelmo. Entre els seus establiments trobem grans marques nacionals i internacionals com Mercadona, Grup Inditex, H&M, Tous, Benetton, McDonalds, entre d'altres.

El centre comercial renova constantment la seva oferta, desenvolupa diferents propostes promocionals exclusives per als clients i aporta els millors serveis i comoditats als seus clients, com ara l'aparcament gratuït, Wifi gratuït, sala de lactància, àrees de descans, recàrrega de vehicles elèctrics, zones infantils i tallers gratuïts.

Redacció / Fotos: CC Ànecblau

© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix