ERC recupera la representació a l'Ajuntament de Sant Boi

Va aconseguir els millors resultats de la seva història amb 3.876 vots que representen tres regidors.

La jornada electoral del 24 de maig es va tancar amb un balanç molt positiu per Esquerra Sant Boi. La formació encapçalada per Miquel Salip va obtenir 3.876 vots que representen tres regidors en uns comicis on el vot va ser molt repartit i en els que els republicans van esdevenir quarta força partint de no tenir representació els darrers quatre anys.

La independent Rosa Berrio i en Jaume Sans acompanyaran Salip al consistori amb la intenció de fer molta feina, perquè com va dir ell mateix, "avui no acaba res, sinó que comença tot". En un clima de molt optimisme i d'il·lusió, Salip va voler agrair la feina feta per tota la candidatura un cop es van conèixer els resultats durant la nit electoral, conscient que l'èxit obtingut només s'assoleix amb un important treball d'equip. Posteriorment, va atendre els mitjans municipals per valorar els resultats. Pel que fa a l'ascens d'Esquerra, el republicà va comentar que "hem consolidat un espai polític en aquesta ciutat, el que ja es va començar a gestar a les eleccions europees, en les que vam ser segona força". Producte d'un projecte sòlid i seriós, que beu de tota l'experiència passada, "aquests són els millors resultats obtinguts per Esquerra a la ciutat, i ara toca respondre a la confiança dipositada en nosaltres."

El líder republicà es mostrava doblement content per "haver fet fora de l'ajuntament la llosa democràtica que representa Plataforma per Catalunya. Volíem que els feixistes no tinguessin cap mena de representació a la ciutat i ho hem aconseguit, ens n'hem de felicitar". La formació encara ara una legislatura on és més que previsible "que governin els de sempre", però "amb moltes ganes de treballar i de complir l'encàrrec dels ciutadans i ciutadanes de Sant Boi que han dipositat la confiança en Esquerra."

Redacció / Foto: ERC Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix