ERC torna amb força a l'Ajuntament de Viladecans com a tercer partit

Bàrbara Lligadas, Myriam Moysset i Xavier Martín entren al consistori després d'haver obtingut el suport de 2.660 persones.

Esquerra tornarà al ple municipal de Viladecans amb més força que mai després de les eleccions municipals que han situat els republicans com a tercer partit en nombre de regidors (3) i percentatge de vot (10,21%), només per darrere de PSC (11) i Ciutadans (4). ERC serà de nou al consistori després d'haver quedat fora en els comicis de 2011 i assoleix el millor resultat obtingut en democràcia.

La cap de llista dels republicans, Bàrbara Lligadas, ha valorat inicialment així els resultats: "som tercera força a Viladecans i Plataforma x Catalunya ha quedat fora de l'Ajuntament. Són dues magnífiques notícies que ens omplen de felicitat i que ens fan agrair amb molta sinceritat les persones que ens han fet confiança aquest 24 de maig. Estarem a l'altura de les seves expectatives i ens comprometem a treballar des del minut 0 per repensar Viladecans i contribuir a construir el nou país que tots ens mereixem."

Lligadas ha volgut fer un altre agraïment explícit a tots aquells que han col·laborat a obtenir aquest excel·lent resultat: "hem fet molt feina i l'hem feta bé. Tots els membres de la secció local, simpatitzants i independents hem remat en la mateixa direcció i hem protagonitzat una precampanya i una campanya il·lusionant, amb projectes engrescadors, denunciant els projectes faraònics de l'anterior equip de govern, escoltant i estant a prop de la gent". En aquest sentit, la futura portaveu del grup municipal s'ha mostrat esperançada respecte a la gran feina que es podrà fer durant el pròxim mandat per generar una alternativa real de govern.

ERC Viladecans també ha felicitat el PSC i a l'alcalde Carles Ruiz per haver guanyat les eleccions, si bé recorda que ha perdut un regidor i necessitarà dels pactes per consolidar una majoria sòlida. D'altra banda, els republicans també lamenten que CiU hagi quedat fora del consistori. Un fet que fa assolir a ERC un plus de responsabilitat en el futur ple municipal com a únic representant polític de l'independentisme, en aquest cas des de l'esquerra nacional.

Els resultats a les eleccions municipals consoliden els magnífics resultats que ERC ja va conrear en les anteriors eleccions europees de 2014, convertint-se aleshores ja en tercera força més votada amb 2.454 vots.

Redacció / Foto: ERC Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix