César Romero: “ERC és avui l’aposta segura perquè Catalunya disposi d’un estat propi”

L’exregidor del PSC va deixar l’Ajuntament d’Esplugues el 2007 i no ha estat fins aquest any que no ha deixat el partit per donar suport a Esquerra com a “pal de paller de l’esquerra” en l’actual procés sobiranista.

César Romero, antic tinent d’alcalde pel PSC a Esplugues de Llobregat, ha donat suport explícit a la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a les eleccions municipals de la ciutat baixllobregatina. Malgrat que no ha pogut formar part de la llista electoral, l’antic militant socialista ha declarat que “la via federalista, que hem defensat molts durant molt de temps, és morta” i que, “per sortir de l’atzucac en què ens trobem, molts hem arribat a la conclusió que l’única sortida viable per als catalans és tenir un estat propi.”

Per aquesta raó, Romero ha afirmat que “ERC suposa ara per ara l’aposta segura per la justícia social i l’honestedat en una Catalunya amb totes les eines per garantir el seu propi futur”. Romero ha afegit que “les eleccions municipals seran el primer pas per assolir la majoria social per l’estat propi per a les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre.”

César Romero, que s’ha mantingut apartat de la política activa des que va abandonar el Consistori, ha donat suport a la candidatura d’ERC d’Esplugues en el vídeo de campanya del partit i en ‘El Torrent’, el butlletí local dels republicans. Romero és actualment funcionari de la Generalitat de Catalunya.

Redacció / Foto: ERC Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix