Sánchez-Camacho: "El PP és la marca veritable que ha gestionat i ha creat ocupació"

La presidenta del Partit Popular de Catalunya, a la seva visita ahir a Castelldefels, alerta que "alguns partits volen crear un front anti PP, però qualsevol altre vot és un vot perdut perquè va contra la bona gestió del Partit Popular".


La presidenta del Partit Popular Català, Alicia Sánchez-Camacho, va demanar ahir el vot per al PP de Castelldefels en les pròximes eleccions municipals perquè "Manu Reyes té la marca veritable, la marca que ha gestionat, la marca que ha creat ocupació i la marca que li està donant futur i prosperitat a Castelldefels". "El PP ha demostrat que és el que millor ha gestionat Castelldefels enfront d'un socialisme que ja forma part del passat, i que solament va deixar atur i deutes" ha afegit sentenciant que "el PP ja va ser el canvi en el 2011, però hem de seguir amb aquest canvi perquè queda molt treball per fer."

En declaracions als mitjans de comunicació a Castelldefels acompanyada pel ministre d'Interior, Jorge Fernández, i el candidat del PPC a la reelecció a l'alcaldia, Sánchez-Camacho ha destacat que "Manu Reyes té un balanç d'una extraordinària gestió". "Ha pagat els deutes, ha aconseguit que Castelldefels sigui una de les ciutats del Baix Llobregat on més ha baixat l'atur, ha treballat per crear vivers i dinamitzar el comerç local, ha lluitat contra l'incivisme i ha treballat per millorar els carrers i els barris". "I el Govern d'Espanya també ha cregut a Castelldefels, apostant per la tercera fase del Passeig Marítim i pagant 1.300 factures amb més de 6 milions d'euros als proveïdors, i petits i mitjos empresaris", ha recordat. Així mateix, Sánchez-Camacho ha lamentat que "alguns partits volen crear un front antiPP, però qualsevol altre vot és un vot perdut perquè va contra la bona gestió del PP. El vot al PP de Castelldefels és un vot en positiu i útil per a la prosperitat i convivència dels veïns", ha destacat explicant que "és el vot als treballadors, als petits i mitjos empresaris, el vot de la baixada d'impostos i de la potenciació del comerç, el turisme i els equipaments socials."

Finalment, Sánchez-Camacho ha fet referència a la participació de la Monja Sor Lucía Caram en un acte de campanya al costat d'Artur Mas i Xavier Trias. "Ja s'està veient que sols no poden perquè no aporten gens nou i necessiten incentius", ha afegit assenyalant que "Trias té un projecte esgotat, i Mas té un projecte independentista que està acabat i que no aporta ni il·lusió ni estímuls perquè no resol els problemes dels catalans". "Cadascun s'hauria de dedicar al seu, qui es vulgui dedicar a la política que es dediqui a la política, i qui es vulgui dedicar a la religió que es dediqui solament a la religió, la política té un espai i la religió un altre, les dues coses juntes no poden anar de la mà i no es poden barrejar", ha conclòs. 

Redacció / Foto: PPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix