El PSC de Molins demana la confiança per continuar la transformació de la ciutat

Els socialistes van celebrar l’acte central de campanya amb més de 150 persones a la rambla de la Granja.

Més de 150 persones van participar en l’acte central de campanya dels socialistes de Molins de Rei en un acte que es va celebrar a la rambla de la Granja. L’equip liderat per Xavi Paz va mostrar la seva il·lusió per garantir la continuïtat de la transformació de Molins de Rei ajudant als que més ho necessiten i tirant endavant projectes estratègics per la vila.

Durant la intervenció de l’alcaldable Xavi Paz, aquest va assegurar que “quina és la diferència dels governs entre el 2003 i el 2011 respecte al d’ara? Qui no estava i qui hi és ara? Som els que tenim en la ment a Molins de Rei primer, som la garantia que el canvi continuarà.”

A més, Paz ha fet un repàs de la feina feta durant els últims quatre anys al barri i, especialment, entre el 2011 i el 2013, quan el PSC ostentava l’alcaldia. “Un dels primers compromisos amb els quals vam complir va ser l’eliminació de la zona blava al barri de la Granja”, va recordar el candidat socialista, donant compliment de la feina feta des del primer moment. També s’ha fet referència a la feina que s’està fent, com la peatonalització del carrer Bruc i l’accés al riu de forma segura a través de la riera de Vallvidrera. Com ha indicat Xavi Paz, la garantia de seguir amb la transformació del barri de la Granja i de Molins de Rei és la continuïtat dels socialistes. Xavi Paz va remarcar que “no podem apuntar-nos al discurs que només ens hem de centrar en resoldre la crisi, és compatible establir nous ajuts i treballar per la justícia social i, a la vegada, tirar endavant projectes estratègics que ajudin a fer un Molins de Rei millor”.

A l’acte també van prendre la paraula Pep Puiggarí, número 2 de la candidatura, Rafa Jiménez Luque i Heidi Martínez Acebes, números 10 i 11 respectivament i membres de l’associació de veïns del barri de la Granja. El candidat a l’alcaldia, Xavi Paz, va destacar d’ells i de la resta de membres de la llista electoral que són un equip “plural, divers, il·lusionant, renovat i de tots els barris i amb uns valors de treball que ens uneixen”. “Hem sumat l’experiència adquirida a la il·lusió intacta de fa quatre anys i estem rebent els fruits, si treballem fins al final de la campanya el resultat serà positiu”, va assegurar Xavi Paz, fent una crida a la militància a fer un esforç final durant la darrera setmana de campanya.

Redacció / Foto: ERC Corbera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix