Miquel Iceta: “Wert no mereix seguir al seu lloc perquè és un mal ministre”

El Primer Secretari del PSC va afirmar també a Sant Boi de Llobregat que “ens fa l’efecte que des que Ciudadanos té una presència important a la política espanyola, el PP s’està radicalitzant”.

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, va visitar ahir Sant Boi de Llobregat per donar suport a la seva candidata i actual alcaldessa de la ciutat baixllobregatina, Lluïsa Moret. Iceta va assegurar que “fa temps” que “sóc partidari de la dimissió del ministre Wert perquè és un mal ministre, i el ministre de Cultura no pot exhibir incultura, el ministre de Cultura no pot promoure la crispació sinó que ha de promoure la convivència”. “Ens fa l’efecte que des que Ciudadanos té una presència important a la política espanyola, el PP s’està radicalitzant. I és a veure qui la diu més grossa i a veure qui utilitza el català, el catalanisme, la llengua i la cultura catalanes com un factor d’agitació política, electoral i social. Nosaltres ho rebutgem i condemnem absolutament”, va dir. Segons el Primer Secretari del PSC, “el ministre Wert s’ha de llegir la Constitució espanyola i trobarà que l’article tercer diu que l’Estat té diverses llengües i que l’Estat té l’obligació de protegir-les a totes. Per tant, un ministre que no sap això, que no sap reconèixer la diversitat i la pluralitat lingüística i cultural, no mereix seguir al seu lloc.”

També va tenir paraules per a l’alcaldable Lluïsa Moret. Iceta va explicar que “creiem que Sant Boi les coses s’han fet bé, l’Ajuntament s’ha bolcat en ajudar la gent que s’ho està passant malament, a donar una nova empenta als serveis socials de proximitat i a donar un impuls a la reactivació econòmica”. I va afegir que “creiem que aquestes són les prioritats del moment, creiem que els ajuntaments s’han trobat massa sovint sols en aquesta lluita, molt deixats de la mà tant pel Govern de Catalunya com pel Govern d’Espanya, però malgrat això han posat tots els instruments dels quals disposen i fins i tot alguns més, per posar-se al costat del que realment importa.”

Redacció / Foto: PSC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix