El Partit Popular de Cornellà condemna l'assetjament que sofreix

Daniel Serrano: “No aconseguiran el seu objectiu i els recordo la fermesa democràtica del Partit Popular per defensar les nostres idees”.

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Cornellà, Daniel Serrano, ha condemnat “l'assetjament que sofreix el Partit Popular per part d'alguns intolerants que amb les seves accions dificulten que les propostes del Partit Popular arribin als habitants de Cornellà.”

El candidat Popular reitera que no solament considera que “l'Ajuntament ha de vigilar el que es predica en les mesquites” sinó que ell com a habitant de Cornellà no vol que es procedeixi a l'obertura de la Gran mesquita a Cornellà, i s'ha referit al seu cartell ‘No a la Gran Mesquita de Cornellà’ que ha aparegut atacat.

En aquest sentit Serrano, que ha dit que desconeix “qui o qui són els autors”, els ha avisat que “no aconseguissin el seu propòsit. Fa mesos que ho estic denunciant, no a la gran Mesquita a Cornellà”. El candidat considera “antidemocràtiques aquestes accions dutes a terme per alguns intolerants que no “permeten que es donin a conèixer i difondre les propostes de les diferents formacions polítiques que es presenten a l'alcaldia”. Així mateix ha insistit “en la fermesa democràtica del Partit Popular per defensar les seves idees.”

Redacció / Foto: PPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix