Convergència i Unió presenta el seu programa electoral a Gavà

El programa recull les aportacions que la ciutadania ha fet arribar a la CiU a través de la campanya Connecta amb Ramon Castellano, el seu cap de llista.

L’alcaldable de Convergència i Unió a les pròximes municipals del 24 de maig i actual portaveu de CiU a l’Ajuntament de Gavà, Ramon Castellano, va presentar el programa electoral. Castellano va definir el seu programa com un conjunt de propostes per governar la ciutat els pròxims 4 anys basat en dues línies. D’una banda recull el disseny de ciutat amb els serveis que s’han de donar a la ciutadania d’acord al concepte de societat de Convergència i Unió i, d’altra recull les propostes que la ciutadania ens ha fet arribar a través de la campanya Connecta amb Ramon Castellano”.

Per al líder de CiU no es tracta d’un programa absolutament tancat, ja que Gavà i la societat evolucionen constantment i les realitats canvien, però sí que és el full de ruta de Convergència i Unió per Gavà". Castellano va presentar fa uns dies la seva llista, una candidatura que va definir com “capacitada, il·lusionada i preparada per fer el salt al govern de Gavà."

Redacció / Foto: CiU Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix