El convergent Albert Comellas presenta la llista per a les Municipals

El cap de llista de CiU per Esplugues va dir que està confeccionada amb una trama de generositat i amor per la ciutat, comptant amb tots els barris, edats i sectors socials”.

El candidat de Convergència i Unió (CiU) a l’alcaldia d’Esplugues de Llobregat, Albert Comellas, va presentar la llista a la sala de teatre del Centre Cultural l’Avenç. Entre el públic, una vuitantena de persones, hi havia representants d’associacions de veïns, d’ajut social, d’entitats culturals, esportives i del comerç de la ciutat, així com el president nacional del CAL.

Albert Comellas va subratllar, durant la seva intervenció, que aquesta llista està confeccionada “amb una trama de generositat i amor per la ciutat, comptant amb tots els barris, edats i sectors socials”. Va fer referència als tres eixos bàsics del programa electoral “que són economia productiva, inversió social i bon govern”. Seguidament va posar exemples de la discrecionalitat i cultura del subsidi que practica el govern actual del PSC a la ciutat, en opinió del grup municipal de CiU Esplugues. Per contra, el candidat va valorar el lema “Tothom fa Esplugues” on “veu reflectit en la candidatura transversal que presenta, amb independents en llocs rellevants procedents del sector del comerç, de les entitats d’ajut social i de la cultura”. Va fer referència també al pes en la llista de barris normalment poc representats pels altres partits com són Can Clota, Finestrelles o la Miranda.

Finalment Albert es va voler posar a disposició tot fent una crida perquè els membres de la llista interaccionin al màxim amb la seva xarxa social per fer arribar el seu programa, “connectant amb empatia, preparant-se amb honestedat i escoltant amb respecte tots els veïns, perquè tothom fa Esplugues.”

Redacció / Foto: CiU

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix