‘Cornellà en Comú’ anuncia sous de 1.945,80 euros per als seus regidors

La nova formació política local també limitarà els mandats a vuit anys i "serà incompatible amb l'exercici de qualsevol altre càrrec electe".

Cornellà en Comú-Crida per Cornellà exposarà des d’avui les seves diferents propostes de cara a les eleccions municipals. Entre les quals hi ha un límit salarial per als seus regidors que no tindran uns ingressos mensuals superiors a tres salaris mínim interprofessionals, és a dir, un total de 1.945,80 euros. “A més els càrrecs públics no seran una professió sinó un servei públic per la qual cosa hi haurà una limitació de mandats a vuit anys i serà incompatible amb l’exercici de qualsevol altre càrrec electe”, segons explica un comunicat que ha fet arribar a la nostra redacció.

D’altra banda, té previst instal·lat punts informatius als diferents barris de la ciutat per donar a conèixer directament als i les cornellanenques sobre la candidatura i propostes polítiques. (creació d’ocupació, recuperació dels serveis públics, l’estat del deute municipal, etc). Les dates, totes al mes d’abril, són las següents:

-       Dijous 16 i 23 d’abril de 16h a 20h a la Plaça Lluís Companys.

-       Divendres 17 i 24 d’abril de 16h a 20h a la Plaça Catalunya.

-       Dissabte 18 i 25 d’abril de 10'30h a 14h al Mercat de Sant Ildefons.

-       Diumenge 19 i 26 d’abril de 10'30h a 14h a la Plaça de la Sardana i al Parc de Can Mercader.

Redacció / Foto: Cornellà en Comú-Crida per Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix