L’Alternativa d’Esquerres El Prat es presenta a les eleccions municipals

Col·labora amb la CUP i amb més d'una desena d'organitzacions més en l'articulació d'una candidatura àmplia i de ruptura per a les pròximes eleccions catalanes del 27 de setembre.

L'Alternativa d'Esquerres El Prat (AE-EP) va decidir en l’Assemblea Oberta presentar-se a les pròximes eleccions a l'Ajuntament del Prat que tindran lloc el mes de maig. “Fa més d'un any que estem treballant en aquest sentit, elaborant un programa de propostes de l'àmbit municipal. Al llarg d'aquest temps també ens hem posicionat en diverses qüestions d'actualitat política i hem donant suport actiu dintre de les nostres possibilitats a lluites concretes que han sorgit al municipi”, explica en el seu comunicat.

Segons la nova formació política municipal “el motiu d'aquesta decisió és que considerem que es fa molt necessari donar una opció política des de l'esquerra a la situació econòmica i social que estan patint milers de persones al Prat i a la qual no s'està responent com caldria des dels governs estatals i autonòmics, però tampoc des de l'Ajuntament” i afegeix que “fa falta una política municipal que posi decididament per davant les necessitats de la gent treballadora a la de les grans empreses i bancs. I per això calen mesures prou clares i contundents: la remunicipalització de tots els serveis externalitzats amb absorció de les plantilles i la creació de llocs de treball municipals amb projectes productius són dos exemples. I diners per fer-ho n'hi ha, però ara per ara estan anant a parar a les indecents nòmines dels alts càrrecs polítics i de confiança, a rebaixar l'IBI d'empreses immobiliàries o a pagar als bancs el deute municipal. I també cal millorar altres qüestions relacionades amb els serveis públics l'habitatge o la participació de la gent en les decisions que els afecta, entre d'altres. No trobem aquestes respostes tan necessàries ni a les mesures que ha pres ICV al Prat ni a les propostes que plantegen altres partits anomenats d'esquerres. I cal que aquestes es donin des de l'esquerra, per evitar el creixement d'altres opcions que, encara que algunes ho vulguin revestir de discurs social, inclouen missatges de xenofòbia i propis de la dreta.”

Alternativa d’Esquerres col·labora actualment amb la CUP i amb més d'una desena d'organitzacions més en l'articulació d'una candidatura àmplia i de ruptura per a les pròximes eleccions catalanes del 27 de setembre, el nom de la qual es decidirà pròximament.

Redacció / Foto: Alternativa d’Esquerres El Prat

 

Principio del formulario

Final del formulario

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix