'Gent de Gavà' convoca el procés de primàries per elegir alcaldable

Fins al dia 2 d’abril es podran presentar les candidatures i el 8 d’abril hi haurà les votacions.

'Gent de Gavà', la nova plataforma sociopolítica impulsada per persones de moviments socials, activistes de diferents àmbits i ciutadans anònims del municipi baixllobregatí ha posat en marxa un procés per elegir la llista de persones que formaran la seva candidatura a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig.

Candidatures

El procés, que va ser aprovat a l’assemblea del passat dia 27 de març, comença amb una crida a la presentació de persones candidates per a les primàries, entre aquelles que s’han implicat en el procés de configuració de 'Gent de Gavà', fins al dia 2 d’abril. El dia 3 es coneixeran les candidates als cinc primers llocs de la llista, que seran publicades a la pàgina web de la formació. El dimecres 8 d’abril, en assemblea oberta, tota la ciutadania de Gavà podrà votar els candidats que representaran a la formació a les eleccions del maig. També es podrà participar a través de les xarxes socials, mitjançant un procediment que s’anunciarà en uns dies. El mateix dia 8 s’anunciaran els resultats de les primàries obertes, i es preveu que el dimarts 14 es faci l’acte formal de presentació de tota la candidatura.

Gent de Gavà encara les eleccions municipals “amb la perspectiva d’obrir forat a l’Ajuntament, restant als partits tradicionals tan desacreditats davant la ciutadania, a través d’un moviment de formes i continguts radicalment diferents”. Les prioritats en matèria d’ètica, de democràcia participativa, de polítiques socials i ambientals, i d’impuls a l’economia social i cooperativa marcaran diferències respecte de la resta de formacions.

Redacció / Foto: Gent de Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix