Vidal Aragonés encapçala la llista de Cornellà en Comú-Crida per Cornellà

Es va celebrar la quarta Assemblea General de la formació política on també es va presentar i aprovar el programa per a les pròximes eleccions municipals.

Vidal Aragonés, advocat del Col·lectiu Ronda i professor associat de Dret del Treball i de la Seguretat Social a la Universitat Autònoma de Barcelona, va ser escollit com a cap de llista de Cornellà en Comú-Crida per Cornellà, el nou nom oficial de la candidatura popular municipalista que es presentarà a les pròximes eleccions municipals al municipi baixllobregatí.

El passat divendres 27 de març es va celebrar la IV Assemblea General de Cornellà en Comú-Crida per Cornellà on, a més d’aprovar el nou nom, també es va ratificar el programa de Cornellà en Comú-Crida per Cornellà, després de dos mesos d’elaboració en grups de treball oberts i amb reunions amb entitats i associacions.

El programa

Com a punts importants del programa cal destacar que Cornellà en Comú-Crida per Cornellà té intenció de no eliminar cap servei públic i treballarà per la remunicipalització de tots els serveis públics. A més, la nova formació política planteja que els temes urbanístics s’hauran de comptar amb la participació ciutadana. El programa inclou que la dació en pagament haurà de ser la política contra els desnonaments, i en la proposta educativa es contempla la remunicipalització de les escoles privades bressol de la ciutat. D’altra banda, l’alimentació, vestir i habitatge, són drets que s’han de garantir a tots els cornellanencs i cornellanenques, així com l’empoderament de les dones, “en contra de les polítiques d’assistencialisme actuals”. Destacar també que tot el programa ha estat elaborat i desenvolupat des de les comissions de treball, i que la voluntat, i així està reflectit al programa, és defendre el dret a decidir-ho tot.

Nova estructura organitzativa

Un cop ratificat el programa, es va presentar la nova estructura organitzativa, així com la llista de candidats als comicis municipals, després de les eleccions primàries amb una participació de 358 persones, que és el percentatge de participació més alt de totes les candidatures populars de Catalunya.

La llista de candidats va quedar encapçalada per l’advocat de 36 anys, Vidal Aragonés. Aquesta llista la conformen 25 persones de diferents procedències i edats, si bé és una candidatura marcada per la seva joventut. La segona de la llista serà Maria José Ruiz, de 38 anys i llicenciada en Dret i especialitzada en Cooperació i Desenvolupament. A més, treballa a la Fundació Vicente Ferrer. Àngel Camacho, de 20 anys i estudiant de traducció i interpretació ocuparà el tercer lloc, mentre que Mari Carmen López, de 48 anys, treballadora d’oficina de farmàcia serà la quarta. Durant l’Assemblea es van aprovar també l’elecció de les tres persones de rellevància especial a la ciutat de Cornellà, i que són: Frederic Prieto, Julián García i Mamen Fernández.

Redacció / Foto: Cornellà en Comú-Crida per Cornellà

 

Principio del formulario

Final del formulario

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix