El PSC de Viladecans ja té definida la llista per a les eleccions municipals

Els i les militants van aprovar en assemblea extraordinària la proposta de vint-i-cinc noms presentada per Carles Ruiz.

L'Assemblea del PSC Viladecans ha aprovat amb el 97% dels vots a favor, la candidatura presentada i encapçalada per Carles Ruiz, actual alcalde i candidat socialista a l'alcaldia de Viladecans a les pròximes eleccions municipals del 24 de maig.

La candidatura socialista presenta un elevat grau de renovació, en la qual quatre dels actuals regidors/es deixen pas a nous candidats/es. Ruiz ha agraït pública i expressament el treball desenvolupant en els diferents mandats per part de José Luis Nicolás, Pepita Miret, Maria Gato, i en especial ha reconegut el paper rellevant de María Salmerón, l'actual número 2 i portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament.

La nova candidatura recull perfils amb diferents sensibilitats socials, referents locals del món de l'esport, la cultura, el sindicalisme, el moviment veïnal i l'activisme ambiental. Ruiz ha integrat a la seva candidatura a quatre independents.

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix