Cornellà de Llobregat aplega a tots els caps de llista d’ICV-EPM

La coalició municipalista, a la que s’hi afegeix EUiA i diferents candidatures locals d’esquerres, es presentarà a tots els municipis de la comarca i reclama treballar pels drets, la dignitat i la democràcia en les properes eleccions municipals.

El passat divendres es va realitzar a Cornellà de Llobregat una trobada de caps de llista d’Iniciativa per Catalunya Verds i les Enteses de Progrés Municipal de les diferents poblacions del Baix Llobregat. ICV-EPM ha apostat per gent amb experiència encapçalant candidatures de la coalició i també per noves incorporacions de persones provinents dels moviments socials i del món del treball.

Repeteixen els alcaldes de La Palma, Sant Feliu i el Prat (Xavier González, Jordi San José i Lluís Tejedor) i es presenten per primer cop, com a caps de llista, Josep Puigdengolas a Sant Boi de Llobregat; Candela López a Castelldefels; Francesca Muñoz a Sant Andreu de la Barca; Pere García a Molins de Rei; Emmanuel Ortí a Esparreguera; o José Simón a Martorell.

Estan pendents de tancar el format de les candidatures a Vallirana, Esplugues, Cervelló, Santa Coloma de Cervelló, Abrera, Olesa, Torrelles i Gavà on s'està intentant sumar a més gent provinent de diferents sectors de l'esquerra.

El coordinador comarcal d'ICV i cap de llista a Cornellà, Arnau Funes, ha volgut reconèixer la feina feta per les persones que han encapçalat les llistes municipals aquest mandat i agrair a les persones que es presenten per primera vegada. "En un moment de crisi i de qüestionament de la política en general, és d'agrair que hi hagi gent disposada a defensar els interessos dels seus veïns i veïnes. La gent d'ICV-EPM som sobretot això, gent normal, veïns/es preocupats/des pels seus barris, pels municipis i la seva gent."

"ICV-EUiA-EPM es presentarà als 30 municipis de la comarca sumant amb forces d'esquerres i municipalistes. Som gent que apostem per la radicalitat democràtica i alhora pel rigor en la proposta. És important no enganyar a la gent. En aquests moments cal parlar del que poden fer els Ajuntaments, i sobretot de dignitat, de drets, dels problemes dels municipis i de la seva gent. Aquí no és debat ni d'Independència ni de Casta. Volem construir ciutats i viles des de la proximitat i volem municipis més d'esquerres per transformar la realitat dura. No volem que el PP o CiU accedeixin a les alcaldies de la comarca si hi ha majories d'esquerres alternatives, i per això fem una crida a totes les forces que es reclamen de "progrés" per evitar que a llocs com Castelldefels, Molins o Pallejà hi torni a governar la dreta ha manifestat Funes.

Redacció / Foto: ICV-EPM

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
139

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix