Josep Perpinyà optarà a seguir d’alcalde a Sant Just Desvern

L’elecció a candidat del PSC es va fer a través del procés de primàries per primera vegada.

Josep Perpinyà és el candidat del PSC a l'alcaldia de Sant Just Desvern, gràcies a un procés de primàries que va començar el passat mes d'octubre. És la primera vegada que l'agrupació local impulsa un procés d'aquestes característiques per dinamitzar la participació i la democratització interna del partit a nivell local.

En una primera etapa, el candidat va recollir el 84% dels avals de la militància, tot i que el reglament només li exigia el 20%. Superada aquesta etapa, es va procedir a fer eleccions primàries, i Josep Perpinyà va rebre el 97% dels suports. Ahir mateix, en assemblea extraordinària, la militància va aprovar per unanimitat el procediment utilitzat i la candidatura guanyadora.

En un acte obert a la ciutadania, Josep Perpinyà va agrair a la militància, simpatitzants i ciutadania en general el seu suport per encapçalar la llista del PSC a Sant Just Desvern. El candidat no només va mobilitzar a militants i simpatitzants, sinó que també va recollir suports entre la població. En total, va reunir més de 600 suports ciutadans, on les tecnologies 2.0 van tenir un paper destacat.

En el seu discurs com a candidat, Josep Perpinyà es va mostrar "il·lusionat en aquesta nova etapa, on les prioritats socials, educatives i d'ocupació tornaran a ser un eix de l'acció de govern". Per a Perpinyar, "estar al costat de les necessitats de la població seguirà sent una prioritat del nou mandat a Sant Just Desvern."

A l'acte, Perpinyà va estar acompanyat per Antonio Poveda, primer secretari del PSC del Baix Llobregat; Pilar Díaz, alcaldessa d'Esplugues, així com de representants sindicats i de les formacions polítiques del municipi. 

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix